Sanitair

Sanitair

U bent altijd welkom in onze showroom om inspiratie op te doen.

Samen met u ontwerpen we een 3D-tekening naar uw wensen en ruimte. Eventueel kunnen wij de installatie verzorgen via betrouwbare partners.

Badmeubelen
Belangrijk in de badkamer is de wastafel, maar daarnaast dat u alle producten netjes kunt opbergen.

In onze showroom hebben wij verschillende opstellingen staan waaronder een opstelling met een hoge kast, een spiegelkast of een compleet badmeubel.

Baden & douches
Voor iedere badkamer, klein of groot is ruimte voor een douchewand op maat.

Heeft u liever een bad? Dan kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Wij kunnen u diverse baden en systeembaden laten zien in onze showroom.

Ook bieden wij u een uitgebreid assortiment aan kranen.

Toilet
Iets simpels als een toilet kan een pronkstuk zijn in uw badkamer. Er is ontzettend veel keus in hangende en staande toiletten.

Heeft u nog een hoekje over? Denk dan eens aan een fontein of urinoir.

Bezoek voor meer assortiment onze showroom.

Accessoires
De accessoires zorgen voor de aankleding van uw badkamer. Sfeervolle verlichting, handige zeepdispenser, stijlvolle designradiator of leuke meubelaccessoires zorgen voor een persoonlijke sfeer.

mijngeweldig

Geweldig

Wat is het geweldig om je helemaal thuis te voelen in je eigen badkamer. Terwijl al die natuurlijke elementen samenkomen en zich als een warme handdoek om je heen wikkelen. Kortom, een badkamer die aanvoelt als een welness-oord in de tropen.

mijngezellig

Gedurfd

Bij binnenkomst van deze badkamer lijkt het of u in een tijdmachine staat. Of onder de Arc de Triomph, zo u wilt. De realiteit is een gedurfde badkamer, die zijn tijd ver vooruit is en waarvan u het liefst de hele dag van zou genieten.

mijngedurfd

Gezellig

In deze badkamer is extra aandacht besteed aan de huiselijke elementen, zoals de verlichte nisjes in de wanden en zachte tinten van het materiaal. Een mooi plantje bij het bad of op een kast maakt het helemaal af.

Benieuwd naar wat wij nog meer bieden? Bekijk nu onze online showroom!

Online showroom